Kastes, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Dizains un Poligrāfija, SIA

Dobeles iela 43, Jelgava LV-3001
uz skatlogiem, burti no līmplēves, uzlīmes ruļļos, digitālā druka, gaismas burti, reklāmas, gaismas kastes

Watermelon, SIA, Reklāmas suvenīri

Durbes 10, Rīga, LV-1007
Reklāmas iepakojums: Kartona kastes , (kastītes, kārbas).

Momentbox.lv, Foto kaste, foto spogulis, 360 video spineris

Rīgas 181, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
Risinājumi: Fotoautomāta noma; 360 video spineris noma; TOP 360 video spineris noma; Foto spogulis noma; Fotomozaīka; InstaPrint foto kastes noma; Pasākumu fotogrāfs; Fotostūrītis pasākumā; Mirdzoša fotosiena; LED neona uzrakstu noma.

ML-SERVISS, Auto aksesuāru veikals, filiāle „Jugla”

Brīvības gatve 422, Rīga LV-1024
Preces: ✓ Piekabes āķi ✓ Auto paklāji ✓ Deflektori un spoileri ✓ Riepas un diski ✓ Auto bagāžnieki ✓ Izplūdes sistēmas ✓ Dekoratīvās uzlikas ✓ Apgaismojums un optika ✓ Virsbūves detaļas ✓ Salona aksesuāri Auto aksesuāru tirdzniecība:

Auto aksesuāru, dažādu auto piederumu un detaļu tirdzniecība. Piedāvājam arī to uzstādīšanu.

ML-SERVISS, Auto aksesuāru centrs-autoserviss, AUTOHAK pārstāvniecība

Mazjumpravas 66, Rīga LV-1063
Preces: ✓ Piekabes āķi ✓ Auto paklāji ✓ Deflektori un spoileri ✓ Riepas un diski ✓ Auto bagāžnieki ✓ Izplūdes sistēmas ✓ Dekoratīvās uzlikas ✓ Apgaismojums un optika ✓ Virsbūves detaļas ✓ Salona aksesuāri Auto aksesuāru tirdzniecība:

Lielākais autoaksesuāru veikals Latvijā, piedāvājam dažādu autoaksesuāru tirdzniecību, kā arī uzstādām tos uz jūsu automobiļiem. 

Zeta GD, SIA

Vizītkartēm-AKCIJA,uzlīmes,auto aplīmēšana
J.Asara 6, Rīga LV-1009
Zetas GD reklāmas pakalpojumi:: ✓ Uzlīmes. ✓ Digitālā druka. ✓ Lielformāta druka. ✓ Vizītkartes. ✓ Reklāma uz auto. ✓ Apģērbu apdruka. ✓ Reklāmas priekšmetu apdruka. ✓ Gaismas reklāma. ✓ Vides reklāma. ✓ Reklāma iekštelpās. ✓ 3D uzlīmes, 3D etiķetes. ✓ Reklāmas projektu realizācija. ✓ Prezentreklāma. ✓ UV druka.

Balons Tev, SIA

Brīvības gatve 401c, Rīga LV-1024
Apraksts:

 "Balons Tev" – vieta, kur baloni iegūst jaunu dimensiju un padara jebkuru svinību neaizmirstamu. Mēs esam speciālizējušies balonu tirdzniecībā, piedāvājot plašu klāstu ar kvalitatīviem un radošiem baloniem bērnu ballītēm, svinībām un citiem pasākumiem. Izvēlies no mūsu plašā sortimenta bērnu iemīļotos tēlus un krāsas. Piedāvājam gan vienkāršus, gan personalizētus risinājumus, lai katrs bērns saņemtu savu īpašo balonu. Mūsu radošais komandas darbs pārvērš parastus balonus par patiesiem mākslas darbiem. Saskaņā ar pasūtījumu veidojam tematiskas kompozīcijas, kas padara ikvienu pasākumu un svinības unikālas. Mēs radām īstu burvību. Pasūtiet mūsu balonu pārsteigumu kasti, kas pilna ar krāsainiem un izsmalcinātiem baloniem, lai pārsteigtu jūsu mīļos cilvēkus. "Balons Tev" – kur katrs notikums sākas ar krāsainiem baloniem un beidzas ar smaidu uz jūsu sejas!

ALANDEKO.COM, interneta veikals, mēbeles, paklāji, lampas

Grenču 1a, Rīga LV-1029
Par uzņēmumu: ALANDEKO darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Kopš darbības uzsākšanas ALANDEKO ir izveidojis interjera preču veikalu tīklu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, kā arī kopš 2016. gada piedāvā ērti iegādāties preces arī interneta veikalā www.alandeko.com. Priekšrocības: ✓ Iepērcies ērti, neizejot no mājām. Profesionāli un atsaucīgi konsultanti. ✓ Visas interneta veikalā apskatāmās preces pieejamas mūsu noliktavās. ✓ Visām precēm nodrošinām 2 gadu ražotāja garantiju. ✓ Vienmēr droši maksājumi – norēķinies ar maksājumu karti vai bankas pārskaitījumu. ✓ 14 dienu naudas atgriešanas garantija.

ALANDEKO, veikals, T/C SPICE, žalūzijas, aizkari, markīzes

Jaunmoku 13, TC "Spice Home", Rīga, LV-1046
Par uzņēmumu:

ALANDEKO jeb ALAN LTD darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Uzņēmuma galvenās kompetences ir žalūziju, aizkaru un mēbeļu ražošana, kā arī interjera priekšmetu mazumtirdzniecība Latvijā, Lietuvā un Zviedrijā. Izveidots arī ērts interjera lietu interneta veikals alandeko.com.

Flora plus Imanta, ziedu bāze

Kleistu 18c, Rīga LV-1067
Ziedu veikals Rīgā Imantā piedāvā:: ✓ Griestie ziedi, ziedu pušķi, štrausi: Rozes, Krūmrozes, Lillijas, Neļķes, Gerberas, Amariļļi, Tulpes, Frēzijas, Hiacintes, Kallas, Krizantēmas, Lizantes ✓ Puķes podos: Alpu vijolītes, Ziemassvētku kaktuss, Amarillis podos, Acālijas, Hiacintes podos, Puansetijas - Ziemassvētku puķe, Orhidejas, Kaktusi, Tūjas,  Istabas augi, Telpaugi, Palmas, Citrusaugi podiņos, Ziedu kompozīcijas ✓ Floristikas materiāli, dāvanas: Bērnu mīkstās rotaļlietas, Apsveikuma kartiņas, Vāzes, Sveces, Krājkasītes, Naudas konverti, Mākslīgie ziedi, Dekori, Dāvanu saiņošana, Lentes.

Flora plus Ziepniekkalns, ziedu bāze

Valdeķu 39, Rīga LV-1058
Ziedu veikals Rīgā Ziepniekkalnā piedāvā:: ✓ Grieztie ziedi, ziedu pušķi, štrausi: rozes, krūmrozes, lillijas, neļķes, gerberas, amariļļi, tulpes, frēzijas, hiacintes, kallas, krizantēmas, lizantes. ✓ Puķes podos: Alpu vijolītes, Ziemassvētku kaktuss, amarillis podos, acālijas, hiacintes podos, puansetijas - Ziemassvētku puķe, orhidejas, kaktusi, tūjas, istabas augi, telpaugi, palmas, citrusaugi podiņos, ziedu kompozīcijas. ✓ Floristikas materiāli, dāvanas: bērnu mīkstās rotaļlietas, apsveikuma kartītes, vāzes, sveces, krājkasītes, naudas konverti, mākslīgie ziedi, dekori, dāvanu saiņošana, lentes.

Malka24.lv, SIA

"Kārļi" , Ērģemes pagasts, Valkas nov. LV-4711
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar kamīnmalkas ražošanu, fasēšanu, realizāciju. Mūsu produkcija silda mājokļus Norvēģijā, Zviedrijā, Vācijā, Nīderlandē, Apvienotajā Karalistē, kā arī Latvijā, jo sadarbojamies ar pašmāju lielveikalu ķēdēm. Malkas piegāde Rīgas pilsētas robežās - bez maksas, kā arī Valmieras un Valkas pilsētas robežās.

Gosselin Mobility Baltics, SIA

Jūrkalnes 15/25, Rīga LV-1046
Pakalpojumi:: ✓ Mājsaimniecības mantu pārvadāšana ✓ Globāls autotransports ✓ Mājdzīvnieku pārvadājumi visā pasaulē ✓ Ceļojošās izstādes ✓ Pārcelšanās pakalpojumi vēstniecībām un diplomātiem ✓ Pārcelšanās ar bērniem Par uzņēmumu:

Personīgo mantu un iedzīves pārvietošanās pakalpojumi Baltijas valstīs, Eiropā un visā pasaulē. Biroju arhīva, mēbeļu un iekārtu pārvešana. Kravu uzglabāšana. Starptautiskais transports. Muitas formalitātes. Apdrošināšana. Pārcelšanās, pārvākšanās serviss. Moving Services. Movers. Insurance. Relocation. Pet move. Storage.

FF International Movers, SIA, Pārvietošanās serviss

Šarlotes 3, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Pārcelšanās pakalpojumi ✓ Pakošanas pakalpojumi ✓ Uzglabāšana un noliktava ✓ Pakojamā materiāla tirdzniecība un noma ✓ Pārcelšanās tehnika un inventārs, noma ✓ Pārcelšanās konsultācijas ✓ Mēbeļu montāža/demontāža ✓ Mēbeļu iedzīves iepakošana ✓ Biroju pārvešana ✓ Mākslas priekšmetu pārvešana ✓ Pārcelšanās palīgtehnika

Solinna, IK

Kurzemes 57, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Apraksts: ”Solinna” IK nodarbojas ar dekoratīvo un puķu stādu audzēšanu un tirgošanu. Dārzniecībā uz vietas plašā klāstā audzējam vasaras puķes, dekoratīvos stādus un ziemcietes. Sniedzam konsultācijas, veicam augu komplektācijas, stādam puķu podus un balkonu kastes.

Leader PRO, SIA, Fizioveikals

Bruņinieku 28, Rīga, LV-1011
Pie mums ir pieejams:: ✓ Rehabilitācijas preces, ✓ Rehabilitācijas inventārs, ✓ Fizioterapijas preces, ✓ Ortozes, ✓ Teipi, ✓ Līdzsvara spilveni, ✓ Masāžas ruļļi, ✓ Kinezio teipi, ✓ Sejas teipi, ✓ Līdzsvara virsmas, ✓ Līdzsvara ruļļi, ✓ Vingrošanas preces.

Zeltābele, logopēdijas un attīstības centrs

Murjāņu 1a, Rīga LV-1024
Piedāvājam pakalpojumus::

1. Individuālās logopēda nodarbības pie:

✓ logopēda – skolotāja, ✓ audiologopēda nodarbības

2. Grupu logoritmikas nodarbības

3. Nodarbības lasīt un rakstīt prasmju uzlabošanai

4. Vispārēju sagatavošanu skolai

5. Nodarbības SILTAJOS GRAUDOS (siltie graudi)

6. Audiologopēda nodarbības

Sārmi 4, SIA

Ganību dambis 30b, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA “Sārmi 4” dibināts 1999. gadā un ir viens no lielākajiem mājsaimniecības preču vairumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā - vairāk nekā 5 000 dažādu preču sortiments tiek importēts no Vācijas, Šveices, Spānijas, Itālijas, Čehijas un Polijas, kā arī no citām Eiropas un Tālo Austrumu valstīm. 

Tikai pie mums varēsiet atrast visplašāko mūsu pārstāvēto zīmolu sortimentu, kā arī augstāko apkalpošanas servisu. 

Katram klientam tiek piedāvāta individuāla pieeja, profesionāla apkalpošana, precīzs un ātrs pasūtījumu izpildījums, un piegāde visā Latvijas teritorijā.

Preces tiek tirgotas no noliktavas Rīgā, Ganību dambī 30B, kurā ir ierīkota plaša preču demonstrācijas zāle, kas mūsu klientam sniedz iespēju preci aplūkot klātienē, izvērtēt tās pielietojumu ikdienā un sanemt to uzreiz, jo visas preces ir pieejamas uz vietas!

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

Sintija, Ziedu salons

Skolas 26, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Apraksts:

Ziedos slēpjas milzīgs dabas skaistums un enerģija. Tie apbur un padara gaišāku cilvēku ikdienu. Tie pauž sajūtas un mīlestību, ko noklusē vārdi. Atklājiet dāvāšanas prieku un pārsteidziet cilvēkus sev blakus ar mūsu ziedu piegādi vai arī skaistākajā jūsu dzīves brīdī mūsu floristes izveidos pušķus, noformēs pasākumu norises vietas atbilstoši pēdējām modes tendencēm.