Kastes, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Home & You

Stacijas laukums 2, TC "Origo", Rīga LV-1050
Kastes ar vāku. Konteineri. Kosmētikas komplekti. Dāvanas. Rotaslietu lādītes. Sveces., Maizes kastes . Mērtrauki. Olu trauki. Paplātes. Piena krūzes. Piparu un sāls dzirnaviņas.

V4 motors, SIA, Autoserviss

Ādmiņu 7, Rīga LV-1009
  Šķērsstieņi, slēpju turētāji, turētāji slēpēm, bagāžas kaste, kastes , bagāžas kastes , jumta kastes , tirdzniecība, šķērsstieņu tirdzniecība, auto jumta bagāžnieki, jumta bagāžnieki, jumta kastes , velo

DUO GROUP, SIA

Ausekļa 2-10, Rīga LV-1010
Proktoloģija, koloproktoloģija, proktoskopi, rektoskopi, anoskopi, proktoloģijas risinājumi, medicīnas preces, medicīnas materiāli, vienreizlietojamie materiāli, palīglīdzekļi, medicīna, veselības aprūpe, ārstniecība, Latvijas medicīnas preces, medicīnas uzņēmums, vairumtirdzniecība Baltijas valstīs, medicīnas piederumi,

KarLux, SIA, Komisijas veikals MĒBELES

Strādājam# Preces no Vācijas Norvēģijas
Rīgas 24, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
galdniecības pakalpojumi Gulbenē, dārza mēbeles un aksesuāri, bērnu šupoles, bērnu rotaļu laukumi, smilšu kastes
ZL.LV iesaka

EuroTruck, SIA

Dzirnavu 12, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Mašīnu aprīkošana, mašīnu būve, kravas kastes , kravu nodalījumi, saldētavas, mašīnu, saldētavu nodalījumi, , paneļi, stiklašķiedras paneļi, auto piederumi, virsbūves, piekabes, kravas kastes ražošana.

Vedam.lv uzticamais pārcelšanās serviss

Volguntes 21-83, Rīga LV-1046
Ērtākai dzīvokļu un ofisu pārvietošanai kastes , profesionāla pārvākšanās, ofisu pārvākšanās, pārcelšanās, , kartona kastes pārvākšanās, kastes iepakošanai, pārcelšanās kastes , iepakojums, iepakojuma kastes ,

Damaksnis, SIA

Saules 60a, Madona, Madonas nov. LV-4801
taras materiālu ražošana, taras dēļu sagatavošana, kravas paliktņi, kravas paliktņu sagatavošana, koka kastes

Scan Panel, SIA

Dzirnavu 14, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Produkti un pakalpojumi:: ✓ Izotermiskie furgoni ✓ Kravas kastes dzīvnieku pārvadāšanai ✓ Mobilās tualetes ✓ Starpsienas ✓ Sendvičpaneļi šķeldas vedēju piekabēm ✓ Sendvičpaneļi pārvietojamiem telpu risinājumiem ✓ Kemperu remonts un izgatavošana ✓ Elementi ūdenstransportam ✓ Sienu, grīdu sendvičpaneļi telpām ar noteiktu temperatūras režīmu

Home & You

Brīvības gatve 372, TC "Alfa", Rīga LV-1006
Apraksts:

Interneta veikals "HOME-YOU" rada unikālu atmosfēru, mainot ikdienas dzīvi ar maziem svaigiem akcentiem. Mūsu veikalā var iegādāties klasiskā un modernā stila dekoratīvas laternas svecēm, traukus, guļamistabas piederumus, bērnu preces, Ziemassvētku rotājumus, mājas, virtuves un vannas istabas piederumus, galda lampas.

ZL.LV iesaka

„Krokusiņš”, ziedu un dāvanu salons

Strādājam pēc pasūtījuma!
A.Lerha-Puškaiša 2, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

Ziedu un dāvanu tirdzniecība, floristikas pakalpojumi dažādiem dzīves gadījumiem, jubilejām, kāzu un kristību noformējumi, sēru pušķi, telpu dekorēšana. Ziedu piegāde, ziedu muzikālā piegāde. Glāžu un citu stikla trauku dekorēšana pēc pasūtījumiem, kartiņu, dāvanu aplokšņu izgatavošana. Fotosesija ar zirgiem Strādājam, uzklausot un izpildot klientu vēlmes. Strādājam pēc pasūtījuma, iespējama arī piegāde!

Kamil Pluss, SIA, Būvmateriālu-santehnikas veikals Varakļānos

Daugavpils 2, Varakļāni, Varakļānu nov. LV-4838
Apraksts: Viss nepieciešamais mājai, dārzam un būvniecībai ir mūsu veikalā ! Laipni lūdzam !

BUS24.LV, pārvākšanās serviss Eiropā

Parādes 1a-4, Rīga LV-1016
Apraksts:

"bus24.lv" ir progresīvs uzņēmums, kurā strādā cilvēki, kuriem ir daudzu gadu pieredze transporta jomā gan Latvijā, gan Eiropā. Mūsu darba metodi var visprecīzāk raksturot ar individuālu pieeju katram klientam, jo tas ļauj mums veikt darbu augstā līmenī, izvēloties sev visrentablāko risinājumu. Mēs darām visu darbu tā, lai katrs mūsu klients bez šaubām atkārtoti izmantotu mūsu pakalpojumus.

Taigo, IK

Latgales 61, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
būrīši grauzējiem, būrīši dzīvniekiem, barība grauzējiem, kakla siksnas, dzīvnieku pavadas,  kastes

Fenikss-Ko, SIA, Metāla kalšana

Ulbroka, Acones 16, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Pakalpojumi: ✓ Metāla žogi ✓ Metāla vārti ✓ Metāla margas ✓ Metāla trepes ✓ Metāla lustru restaurēšana ✓ Metāla lējumi ✓ Metāla izstrādājumi ✓ Metālapstrāde Par mums:

Firma savas darbības laikā ir uzkrājusi lielu praktisko pieredzi. Mūsu darbus var apskatīt daudzās Latvijas pilsētās un ciemos, kā arī Igaunijā, Tallinā, Krievijā. Sadarbojamies ar daudzām lielām celtniecības firmām Latvijā, tādām kā SIA "RE&RE", "RBS SKALS", "Mūsu māja", "VELVE", "Montāžnieks-D", "RRB" u.c., kā arī darbojamies privātajā sektorā. Mūsu darbus var apskatīt: Vācu vēstniecība Tallinā, Mazā Ģilde Rīgā, ASV vēstniecība Rīgā, Baltkrievijas vēstniecība Rīgā, Franču vēstniecība Rīgā, viesnīca "Latvija", "Bergs", uzņēmums "Latvijas Balzams", Latvijas Banka, Nacionālais Teātris Rīgā, Ķīpsalas dzīvojamais rajons, Tirdzniecības centrs "Berga Bazārs", Centrālā dzelzceļa stacija Rīgā un citās vietās.

OpenMity, SIA

Ūbeļu 13, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Piedāvājums: ✓ Romantiskas galdas spēles; ✓ Masāžas sveces; ✓ Dāvanas; ✓ Uzglabāšanas kastes. Par mums: Latvijā ražotas galda spēles un romantiskas dāvanas pārim, tai skaitā masāžas sveces, pikantas apsveikuma kartītes. Par stiprām un kaislīgām attiecībām, jo dzīve ir pārāk īsa, lai ļautu rutīnai iezagties guļamistabā. OpenMity ir radījis vairākas romantiskas pāru spēles: TITāniks, Pikanto Kaislību Spēle, Sex Memory Game un vēl citas. Spēles pieejamas vairākās valodās: latviešu valodā, angļu valodā un arī krievu valodā. Romantiskiem un kaislīgiem mirkļiem kopā - masāžas eļļas sveces, kura degot izkūst un kļūst par maigi siltu masāžas eļļu. Romantiska dāvana pārim kāzu gadadienā. Par kvalitatīvi pavadītu laiku kopā!

AG Wood, SIA

Pils 13a, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Piedāvājam:

Mēbeles mājas labiekārtošanai un biroja praktiskumam. Mēbeļu komponenti un interjera elementi. Ozola, bērza, priedes, dižskābarža, kā arī MDF, KSP un lamināta materiāli ar dažādām apdarēm un īpašībām, iepakoti kastēs nosūtīšanai klientam. Virtuves mēbeles pēc individuāla pasūtījuma, izgatavošana un uzstādīšana.

Izgatavojam dažadu veidu mazu koku formu izstrādājumus no masīvkoka.

Piemēram salvešu riņķus, dažādus dekorus ar lina aukliņu, dāvanu kastes kā arī piedāvājam dekoru apdruku vai gravēšanu.

ZĀĢMATERIĀLI.

Bērza koksnes ēvelētas vai neēvelētas sagataves, kas sastāv no fiksēta vai garumā audzēta garuma; audzējuma tips – mēbeļu vai konstrukciju.

IEKŠTELPU MATERIĀLI.

Ozola, oša, dižskābarža, priedes un apses koksnes līmēti pakāpieni un palodzes, kuru malas ir iespējamas ar rundējumu, kā arī roku balsti un reliņi. Pakāpieni no veselām vai garumā audzētām sagatavēm; audzējuma tips – mēbeļu vai konstrukciju.

Priedes koksnes logu apdares paneļi, kājlīstes, durvju apdares līstes.

Produktus iespējams nokrāsot ar ūdens bāzes krāsu.

KURINĀMAIS.

Kvalitatīva alkšņa un bērza koksnes kamīnmalka.

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Liepāja LV-3416
Produkcijā:: ✓ Metālapstrādes instrumenti ✓ Metāla griešanas un urbšanas darbarīki ✓ Mērinstrumenti ✓ Slīpēšanas darbarīki ✓ Rokas darbarīki ✓ Darbnīcu iekārtas ✓ Pneimatiskie instrumenti ✓ Zāģlentes ✓ Industriālās mēbeles, 3D projektēšana, modelēšana ✓ Magnētiskās stiprināšanas tehnoloģijas ✓ Darbstacijas ✓ Uzglabāšanas risinājumi

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Čiekurkalna 2.līnija 75, Rīga LV-1026
momenta instrumenti, trieciena instrumenti, Skrūvgrieži, mazie urbji, Instrumentu komplekti, Instrumentu kastes

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Ventspils LV-3602
Metālapstrādes rokas instrumenti. Hoffmann Group. Metālapstrādes instrumenti. Metālapstrādes darbgaldi. Metāla griešanas un urbšanas darbarīki. Mērinstrumenti. Slīpēšanas darbarīki. Rokas darbarīki. Darbnīcu iekārtas. GARANT. HOLEX. MITUTOYO. Pneimatiskie instrumenti. ATLAS COPCO. Zāģlentes RONTGEN, Knipex, Kukko, Mahr,

ILBU, SIA, Kokmateriāli Ķekavā

Bērzmente "Jaunumi", Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: SIA "ILBU" dibināta 2007. gadā un ir ģimenes uzņēmums, kura pamatnostādnes ir šādas: pozitīva attieksme, individuāla pieeja, atbildība par produkcijas un pakalpojumu kvalitāti, gandarījums par savstarpēju izdošanos. Piedāvājam materiālus īpaši koka karkasu māju būvniecībā - koka sijas, koka spāres.